Vad är brasilianskt vaxning?
Brasiliansk vaxning är en sorts intim vaxning som tar bort hår i underlivet. Det är upptill kunden själv att bestämma hur mycket man vill ta bort men när man passerat bikinilinjen så räknas det som brasiliansk vaxning. Det kan upplevas smärtsamt i början men vid regelbunden behandling då hårstråna blir tunnare så försvinner smärtan. Med regelbunden behandling menar man ett mellanrum på 4-8 veckor beroende på hårtyp.

Behandling
Vi rekommenderar alla kunder att besöka oss under mensfria perioder då man betraktas vara extra smärtkänslig samt att infektionsrisken är större då. Sedan uppmanas alla kunder att låta hårstråna växa ca 5-10 mm innan behandling.

Metod
Vi använder oss av 100% honungsemulsion som har en stärkande och läkande effekt. Den innehåller organiska syror samt antibakteriella enzymer. Dessa bidrar till att behandlingen blir effektivare samt att hudirritationer blir minimala. Efter bahandlingen med honungsemulsion blir huden mjuk och len utan kraftig rodnad. Till skillnad från sockervax har honungen en stabilare konsistens och är smidigare i hanteringen. Inga spatlar eller remsor behövs och tekniken bidrar till att kortare och grövre hår också kan epileras. Tekniken motverkar även bildandet av inåtväxande hårstrån kraftigt.