Ögonfransförlängning
Med en förlängning i dina naturliga ögonfransar kan du själv välja hur tjocka, täta och långa dina nya silkeslena fransar ska vara. Oavsett vad så blir resultatet alltid en naturlig förlängning som visar upp och framhäver dina drag. Materialet vi använder oss utav är Perfect Silk Lashes TM som används på varje frans. Materialet är av silke och efterliknar dina egna naturliga fransar. Vid varje öga får man plats med ca 60-150 fransar beroende på täthet som sedan i sin tur kan färgas efter dina behov. Detta tar ca 1-1,5h och bör återupprepas på var 3-5 vecka. Resultatet blir vackra och naturliga fransar.

För att kunna göra en påfyllning krävs det att minst 15 fransar per öga är kvar.

Man kan även utföra dekorationer med material från Crystal Swarovski eller Glitter.

Info om ögonfransförlängning
Dina naturliga fransar har en livslängd på ca 8 veckor.När du tappar dina egna fransar så ramlar även dina extensions. Då håret befinner sig i olika växtfaser märker man efter 3-4 veckor att man börjar tappa sina fransar, vilket är helt naturligt. Man tappar ca 30 av sina egna fransar under 3-4 veckors period. Då är det tids nog för en påfyllning. Vi arbetar på ett tekniskt korrekt sätt för att erhålla bästa resultat.

Hur går det till?
Din diplomerade fransspecialist sätter på dina egna fransar ca 60-150 nya fransar. Fransarna sätts fast med hjälp utav ett allergitestad lim. Man skyddar även de undra fransarna med en sorts silikonplatta. Behandlingstiden är ca 1-1,5h. Man kan sedan välja om man vill ha naturligt långa fransar eller mera glamorösa längre Hollywood-fransar.

Skötsel
Man ska tänka på att tvätta av all smink ca 12 timmar innan varje behandling, inte heller några feta ansiktskrämer då fransarna riskerar att lossna. Sedan får man även tänka på att inte göra en förlängning om man har haft några ögonsymptom eller inflammationer minst 3 veckor innan.
Efter när behandlingen är utfört ska man inte duscha på 24h och inte bada på 48h för att minimera risken med lossning. Tänk även på att inte använda kräm på fransarna och undvika gnuggning. Fransar som sitter på ska ej tas bort på egen hand, då speciell medel används för detta. Allt för att minska risken med skador på egna fransar.