Alla behandlingar ska vara utförda inom 6 månader från och med första behandlingstillfälle.
Vid speciella tillfällen så kan man komma överens med den som utför behandlingen.

Permanent hårborttagning

I samarbete med Beautylight erbjuder vi permanent hårborttagning med hjälp av diode-laser. Diode-lasern är en nyutvecklad produkt som ersätter gamla lasermetoder och är betydligt effektivare,säkrare och snabbare än sina föregångare.

Läs mer >

Fettfrysning

Fettfrysning är den allra senaste och mest efterfrågade metoden för att permanent reducera fett utan några kirurgiska ingrepp.

Läs mer >

Tatueringsborttagning

Borttagning av tatueringar med en Q-switched nd:YAG Laser är en väl beprövad och dokumenterad metod med minimala komplikationer.

Läs mer >

Behandlingar-BC

Ansiktsbehandlingar

Ett varierat utbud av ansiktsbehandlingar med microneedling, porrengöring m.m. För ökad elasticitet i hud, utjämning av rynkor, stimulering av kollagen, återfuktande effekt är några av de resultat man kan förvänta sig av våra ansiktsbehandlingar.

Läs mer >

Kosmetisk tatuering

Kosmetisk tatuering eller mikropigmentering, som det också kallas, används för att framhäva de naturliga dragen och även korrigera ojämnheter.

Läs mer >

Fransar

Med en förlängning i dina naturliga ögonfransar kan du själv välja hur tjocka, täta och långa dina nya silkeslena fransar ska vara.

Läs mer >

Make-up

Våra make-up anpassar sig till allt ifrån vanlig simpel sminkning till mera avancerade brud- och tärnsminkningar.

Läs mer >

Kavitation och RF

Kavitation- och RF-behandlingar är en icke kirurgisk metod för att permanent bli av med oönskade mindre fettdepåer, celluliter samt strama åt huden.

Läs mer >

Vaxning

Vi använder oss av 100% honungsemulsion som har en stärkande och läkande effekt. Den innehåller organiska syror samt antibakteriella enzymer. Dessa bidrar till att behandlingen blir effektivare samt att hudirritationer blir minimala.

Läs mer >